NAČINI PLAĆANJA

Uzevši u obzir da se MLILY®  trudi da svojim kupcima izađe u susret u svakom trenutku- od širokog asortimana proizvoda, do pristupačnih cena i najboljeg kvaliteta, ne postoji nijedan razlog da isti slučaj ne bude i sa plaćanjem. Zato Vam nudimo čak pet opcija plaćanja, a na Vama da odaberete koja najviše odgovara Vašim mogućnostima, da se smestite u omiljenu fotelju i čekate Vaše MLILY® proizvode.

 

Uplatnica

Nakon što primimo Vašu porudžbinu, na imejl ćete primiti primer uplatnice sa svim neophodnim podacima za uplatu. Ovaj način plaćanja možete izvršiti u bilo kojoj banci ili ekspozituri Pošte. Nakon evidentiranja uplate, Vaša porudbina će biti poslata na adresu isporuke.

 

Nalog za prenos- virmansko plaćanje

Ukoliko koristite e-banking ili ste pravno lice, uplatu možete da izvršite i prenosom sredstava sa Vašeg računa, odnosno putem e-bankinga.

Nakon odabira ove vrste plaćanja, ubrzo ćete na svoju imejl adresu dobiti detaljne podatke za uplatu.

Nakon evidentiranja uplate, Vaša porudbina će biti poslata na adresu isporuke.

 

Pouzećem – gotovinski

Ukoliko niste u mogućnosti da odete do Pošte ili banke, a niste korisnik e-bankinga, nudimo Vam mogućnost plaćanja pouzećem, odnosno gotovinskog plaćanja prilikom dostave robe. Roba će Vam biti dostavljena kurirskom službom, a novac predajete kuriru prilikom preuzimanja.

 

Platna kartica

Svoje poručene MLILY®  proizvode možete platiti i putem Visa, Visa Electron, Maestro ili MasterCard platne kartice koja je odobrena za onlajn plaćanje od strane matične banke.

Nakon što odaberete karticu kojom želite da izvršite plaćanje, bićete preusmereni na stranicu Raiffeisen banke, koja je apsolutno zaštićena i omogućava potpuno sigurnu kupovinu. Garantujemo da podaci o Vašoj platnoj kartici neće biti vidljivi ili dostupni našem sistemu.

 

Kupovina na rate BEZ KAMATE

 

Administrativnom zabranom na zaradu radnika, individualno.

Administrativnom zabranom za penzionere, putem PIO fonda.

Platni razredi na osnovu kojih se definiše maksimalni broj rata:

 

  1. Iznos između 5.000,00 rsd i 7.000,00 rsd – 2 rate, prva se odmah realizuje, druga za mesec dana;
  2. Iznos između 7.001,00 i 10.000,00 rsd – 3 rate, prva se odmah realizuje, ostale dve na 2 rate;
  3. Iznos između 10.001,00 i 24.999,00 rsd – ide do 6 rata, prva se odmah realizuje;
  4. Iznos preko 25.000,00 rsd – ide do 12 rata, prva se odmah realizuje

 

Napomene:

Nije moguće podneti zahtev za administrativnu zabranu za iznose manje od 5.000,00 RSD.

Prva rata dospeva odmah.

U iskazanu cenu proizvoda na sajtu, uračunat je porez na dodatu vrednost ali  nisu uključeni troškovi dostave. 

 

SVA NEOPHODNA DOKUMENTA ZA KUPOVINU PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE ZA ZAPOSLENE ILI PENZIONERE MOŽETE PREUZETI OVDE.


DOSTAVA

Mi mislimo i o Vašem vremenu, zbog čega Vam poručene proizvode dostavljamo na adresu po želji, putem kurirske službe Post Express. Odabir kurirske službe je u direktnoj vezi sa težinom i vrednošću Vašeg proizvoda, kako bismo Vam obezbedili najpovoljniju moguću dostavu.

Vreme dostave, od trenutka kada evidentiramo i potvrdimo Vašu porudžbinu, jeste do 5 radnih dana, kada se radi o jastucima i naddušecima. Ipak, kurirske službe u pojedina manja mesta u Srbiji dostavljaju prema određenom rasporedu, te će i Vaša porudžbina biti dostavljena prema unapred utvrđenom rasporedu.

Vikendom ne šaljemo pakete.

Ukoliko se dogodi da traženi proizvod trenutno nemamo na stanju, zbog povećane potražnje, biće izrađen za najkasnije 30 dana.

Neposredno pre dostave, kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili ili ćete dobiti SMS poruku, kako biste bili obavešteni o pristizanju robe.

Takođe, pronašli smo i najpovoljniju varijantu isporuke, te će troškovi dostave iznositi 290 dinara za jastuke, 430 dinara za naddušeke i 650 dinara za dušeke.

Tokom velikih akcija, kao što je Black Friday, rok za dostavu je okvirno od 3-7 radnih dana, zbog velikog broja porudžbina i povećanog obima posla dostavnih službi.

Napomena: Ukoliko primetite da je pakovanje oštećeno prilikom transporta, odmah pozovite  kurirsku službu koja Vam je dostavila paket na broj telefona call centra ili samog kurira, kako bi se napravio zapisnik. Kurir će odmah odneti oštećenu robu, a Vi dobijate nov proizvod bez dodatnih troškova.

Post Express: 0800 100 808 

 

*Napomena: Može da se dogodi da naša odabrana dostavna služba nije u mogućnosti da preuzme Vašu pošiljku ukoliko je u pitanju više komada robe velikog gabarita i sličbo. U tom slučaju zadržavamo pravo da Vam robu pošaljemo Bex dostavnom službom, što Vama nikako neće stvarati bilo koje dodatne troškove.