DOSTAVA

Mi mislimo i o Vašem vremenu, zbog čega Vam poručene proizvode dostavljamo na adresu po želji, putem kurirske službe PostExpress ili Bex ( u slučaju dušeka duplih dimenzija). Odabir kurirske službe je u direktnoj vezi sa težinom i vrednošću Vašeg proizvoda, kako bismo Vam obezbedili najpovoljniju moguću dostavu.

Vreme dostave, od trenutka kada evidentiramo i potvrdimo Vašu porudžbinu, jeste do 5 radnih dana. Ipak, kurirske službe u pojedina manja mesta u Srbiji dostavljaju prema određenom rasporedu, te će i Vaša porudžbina biti dostavljena prema unapred utvrđenom rasporedu.

Dostavna služba ne vrši dostavu subotom.

Neposredno pre dostave, kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste bili obavešteni o pristizanju robe.

Takođe, pronašli smo i najpovoljniju varijantu isporuke, te će troškovi dostave iznositi 290 dinara za jastuke, 430 dinara za naddušeke i 650 dinara za dušeke.

Tokom velikih akcija, kao što je Black Friday, rok za dostavu se može povećati, zbog velikog broja porudžbina i povećanog obima posla dostavnih službi, o čemu će biti istaknuto obaveštenje sa namom sajtu.

Napomena: Ukoliko primetite da je pakovanje oštećeno prilikom transporta, odmah pozovite  kurirsku službu koja Vam je dostavila paket na broj telefona call centra ili samog kurira, kako bi se
napravio zapisnik. Kurir će odmah odneti oštećenu robu, a Vi dobijate nov proizvod bez dodatnih troškova.