DOSTAVA

Mi mislimo i o Vašem vremenu, zbog čega Vam poručene proizvode dostavljamo na adresu po želji, putem kurirske službe Bex Express.

Vreme dostave, od trenutka kada evidentiramo i potvrdimo Vašu porudžbinu, jeste do 5 radnih dana. Ipak, kurirske službe u pojedina manja mesta u Srbiji dostavljaju prema određenom rasporedu, te će i Vaša porudžbina biti dostavljena prema unapred utvrđenom rasporedu.

Dostavna služba ne vrši dostavu subotom.

Neposredno pre dostave, kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste bili obavešteni o pristizanju robe.

Takođe, pronašli smo i najpovoljniju varijantu isporuke, te će dostava za svu kupovinu iznad 5.000 dinara biti besplatna. Za kupovinu ispod navedene vrednosti dostava je 350 dinara.

Tokom velikih akcija, kao što je Black Friday, rok za dostavu se može povećati, zbog velikog broja porudžbina i povećanog obima posla dostavnih službi, o čemu će biti istaknuto obaveštenje sa namom sajtu.

Napomena: Ukoliko primetite da je pakovanje oštećeno prilikom transporta, odmah pozovite  kurirsku službu koja Vam je dostavila paket na broj telefona call centra ili samog kurira, kako bi se napravio zapisnik. Kurir će odmah odneti oštećenu robu, a Vi dobijate nov proizvod bez dodatnih troškova.