Novi MLILY® proizvod izazvao pažnju posetilaca Heimtextil sajma u Frankfurtu

AIR za BLOG final

Frankfurt, 22.06.2022. Kompanija HealthCare Europe iz Srbije, ove godine učestvuje na prestižnom sajmu tekstila i proizvoda za opremanje kuće Heimtextil u Frankfurtu, koji se održava 21. do 24. juna 2022. godine.

Heimtextil je veliki događaj na kojem učestvuje više od 2.900 izlagača iz celog sveta, i tom prilikom predstavljaju rešenja u oblasti tekstila za dom i enterijer. Sajam je posetilo više od 63.000 posetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz oblasti tekstila. Osim mogućnosti koja je data proizvođačima i dizajnerima da predstave svoje proizvode, Heimtextil nudi i raznovrsni program prezentacija, predavanja i drugih manifestacija.

Ove godine, štand kompanije HealthCare Europe d.o.o bio je u znaku novih  MLILY® i ESSENCE SLEEP® kolekcija, koji su privukli veliko interesovanje brojnih posetilaca. Jedan od njih, najnoviji MLILY® AIR dušek, pojavio se i u zvaničnom press materijalu Heimtextil-a kao inovativan, eko-friendly proizvod.

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

Photo: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin

MLILY® AIR kolekcija: eko-Friendly proizvod

Kako bi dao svoj doprinos u očuvanju životne sredine MLILY® je proizveo jedinstvenu AIR liniju koja pomaže okeanima da ostanu čisti. Nakon popularnosti koju je stekao model MLILY® SEAQUAL dušek, ove godine predstavljena je i nova MLILY® AIR kolekcija.

MLILY® AIR kolekcija idealan je izbor je za one koji brinu o životnoj sredini i žele da naprave pozitivan uticaj na ekologiju. Svako od nas može da napravi promenu čak i kada spava!

Svake godine, 8 miliona tona plastike odlazi u okeane. Sa ciljem da se pomogne u rešavanju ovog globalnog problema, kreiran je MLILY® AIR dušek,  koji je deo ekskluzivne ekološke linije proizvoda sa Seaqual tkaninom dizajniranom u skladu sa prirodom, istovremeno pružajući prijatan i udoban san tokom cele noći. Preko 65 recikliranih plastičnih flaša iz naših okeana upotrebi se za pravljenje samo jedne navlake za dušek.

MLILY® AIR dušek sa Seaqual® navlakom doprinosi zaštiti životne sredine. Koristeći materijal nastao od plastike i flaša prikupljenih iz kontaminiranih okeana, MLILY® pomaže da se spasi morski život i obnovi ekosistem okeana, zahvaljujući revolucionarnoj tekstilnoj tehnologiji. Metodom reciklaže otpada iz mora dobijaju se polimeri,  stvaraju se visokokvalitetna, dugotrajna vlakna, koja se zatim koriste za proizodnju tkanina i izradu navlaka za naše eko-Friendly proizvode.

MLILY® AIR dušek je najnovija inovacija našeg brenda, koja pruža udobnost i stil, dok istovremeno pomaže u očuvanju planete Zemlje za buduće generacije.